Erdei gyümölcsleves vaníliafagyival

Ez a nyár a gyümölcslevesek nyara. Két módon is próbáltam ilyen levest készíteni. Az első módszer (hidegen összekeverés) az ami végül nyert, de csak azért mert ez a mostani leves kiugróan jól sikerült.
Az eperkrémleveshez hasonlóan ezúttal is egy lábasba helyeztem az összetevőket: friss áfonya, szeder, málna (a piacról), magozott cseresznye, őszibarack, görögdinnye (ettől lett egy kis görög beütése a levesnek). Ehhez jött a vaníliás cukor (majdnem sütőport öntöttem bele, mert azon a csomagoláson is édességek vannak, nem is értem, miért), barna cukor, egy citrom leve, vaníliapuding, tej, tejszín. Turmixgéppel nekiestem. Ezután hozzáadtam a darabolt gyümölcsöket, fél lime-ot, jégkockákat.

Mentalevéllel, tejszínhabbal és vaníliafagyival tálaltam.