Fetuccini medvehagymával, kucsmagombával

Nagy divatját éli a medvehagyma, én kb. három éve tudok egyáltalán róla, hogy létezik. És idén szántam rá magam, hogy szerezzek is belőle, ne szárított fűszerként kelljen használni. A Bosnyák téri piacon már tudom hova kell menni, ha vadon termő dolgokat akarok. Volt is medvehagyma, vettem is belőle. Közvetlenül a medvehagyma mellett árultak kucsmagombát, mindenképpen ki akartam próbálni, még talán sohasem ettem ilyet. Érdekes gombafajta, még rajongói oldala is van. (: Leragadtam a szegfű- és csiperkegombánál, meg a vargányánál, azt hiszem nem fog ártani, ha kicsit erősítek gomba fronton. Amúgy meg valamiért van bennem egy félsz, hogy bolondgombát fogok véletlenül enni. Persze tudom, hogy bevizsgálják a piacon a gombákat.

Nem bonyolítottam a dolgot, a medvehagymát, és a gombát felaprítottam, kevés olíván elkezdtam pirítani, majd paradicsomot adtam hozzá, valamint a végén náhány levél bazsalikomot.

A fetuccinival (hosszú szélesmetélt) összekevertem a fenti dolgokat, és ettem volna egy jóízűt, ha nem lettem volna másnapos. Mondhatni rossz közönsége voltam egy jó filmnek.