Piretrin Extra, ha biztos akarunk menni

Rettentő kellemetlen, ha csótányok, hangyák, ágyi poloskák vagy bolhák lepik el a lakásunkat, életterünket. Amennyiben bizonyos időn belül nem tűnnek el, akkor célszerű rovarírtó szert is bevetni, hogy elpusztítsuk a rovarokat és megelőzzük a megtelepedésüket.

Piretrin – a népszerű rovarírtó por

Nem mindegy, hogy a ház körül vagy a házon belül kell rovarírtó szert használni. Zárt térben a Piretrin Extra egy igen széles körben használt, népszerű rovarírtó por.

A Piretrin Extra rovarírtó port vékony rétegben célzottan a rovarok búvóhelyeire és vonulási útjainak környékére, azok tartózkodási helyére kell kiszórni. A szer elvégzi a hatását, ugyanis elpusztítja a hangyákat, csótányokat, kullancsokat, bolhákat és meggátolja, hogy ezek a rovarok megtelepedjenek az otthonunkban. Amennyiben szükséges, a porozást 2-3 hetenként meg kell ismételni.

A Piretrin-t nagyon sok állattartó is használja, pont azért, mert a kutya, macska bevihet magával a házba, lakásba olyan élősködőt, ami megtelepedhet ott. Arról nem beszélve, hogy ezek a rovarok, élősködők bekerülhetnek a gyerekszobába, az ágyba is.

A Homevet webshopjában számos más termékkel együtt, kedvező áron megrendelhető a Piretrin Extra rovarírtó por.