széchenyi kártya program hitel

Megoldást jelenthet a Széchenyi Kártya

A mikrovállalkozásoktól kezdve a legnagyobbakig rengeteg cég küzd anyagi nehézségekkel. A Széchenyi Kártya vállalkozói hitelekkel azonban javítható a fizetőképesség.  

Bármire költhető összeg

A koronavírus-járvány miatt kialakult gazdasági helyzetben minden vállalkozásnak szüksége van védőhálóra. A kihívások ugyanis olyan mértékűek, amelyekre nem lehetett felkészülni, ám muszáj megoldani őket.

A Széchenyi Kártya programhitelek orvosolhatják a likviditási nehézségeket. A vállalkozói folyószámlahitelt állami támogatással lehet igénybe venni, ennek köszönhetően roppant kedvező lehetőséget nyújt.

Tudta például, hogy az átmeneti konstrukciókban csupán évi 0–0.2% kamatot kell fizetni? És ez csak egy a hitel kedvező tulajdonságai közül.

 

Széchenyi Kártya hitel program előnyei

Kezdjük azzal, hogy a Széchenyi Kártya jelentette pluszforrás szabadon felhasználható. Az igényléséhez nincs szükség tárgyi fedezetre, ezért könnyebben hozzá lehet férni. Az is fontos tényező, hogy csak a felhasznált vállalkozói folyószámlahitelre számolnak fel kamatot. A rendelkezésre állásért nem kérnek jutalékot. A Széchenyi Kártya által biztosított összegből egyszerűen, a bankkártyánk segítségével költhetünk.

A rugalmasságot az is biztosítja, hogy bármikor újból igénybe lehet venni. Egyszerűen csak fel kell tölteni a keretet, és máris ismét használható az összeg.

A Széchenyi Kártya vállalkozói hitel már a világjárvány előtt is keresett lehetőség volt. Most azonban a gazdasági kihívásokra reagál, így még népszerűbbé vált.