Ha smoothie, akkor Innocent

Mostanra elmondhatom, hogy rengeteg smoothie-t kipróbáltam, de mindegyik végül valahogy sántított, amikor arra került a sor, hogy akkor nézzük csak meg, tényleg gyümölcsből van-e az adott ital.

Ilyen tekintetben az Innocent Drinks az etalon, ők kizárólag gyümölcsből készítik az italaikat. De ezt eddig is tudtuk, amiért írok róluk az az, hogy az elmúlt “csendes” időszakban sikerült megkóstolnom a paletta oroszlánrészét. Minap pedig egy superfruit is a kezembe akadt, ami nem meglepő módon az átlagosnál táplálóbb és egzotikusabb gyümölcsökből készül.

Egyetlen dologgal nem vagyok kibékülve, méghozzá, hogy több terméküknek (eper-banán, superfruit) is olyan az íze, mint a Happy Day gyümölcsleveknek, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem felismerhető a gyümlcs íze, hanem egy nagy massza az egész. És sajnos az okot is tudom. A pasztőrözést hiába rövid ideig végzik és alacsony hőfokon, mégis csökken karaktere az italoknak. De hát valamit valamiért, hogy Londonból hozatott Innocentet tudjak inni, ilyen áldozatot kell hoznom, vagy maradok a sajátomnál, ami valóban friss.

Végül pedig álljon itt egy szokásos kis szellemes gondolat, amit a srácok a palackokra írnak:

“Once upon a time, people weren’t around. They hadn’t been invented. Sure, there were flying squirrels and giant reptiles, but no people. Just think – no cars, no motorways, no houses, no pocket watches or polystyrene cups. No hairdressers, no fried chicken, no roller coasters, and no Ashton Kutcher movies. No TV. No Facebok. No magazines. No golf clubs. No nothing. Not even smoothies Weird.”